Fordel ved UVLED-lys

2021-04-15

1. Enkel bølgelængde, høj lyseffektivitet, lavt energiforbrug

UVLED kan direkte konvertere elektrisk energi til UV-lys, og det udsender ultraviolet lys med enkelt bånd. Lysenergien er stærkt koncentreret i et specifikt ultraviolet lysbånd. I dag er der modne applikationer på markedet ved 365 nm og 385 nm. , 395 nm, 405 nm disse bånd. Den traditionelle UV-kviksølvlampe har imidlertid et meget bredt emissionsspektrum, og UV-spektret, der virkelig er effektivt til hærdning, optager kun en del af det. Samtidig er effektiviteten til fotoelektrisk konvertering lav, og energiforbruget er stort.




Hvad er kendetegnene ved UVLED? Hvad er fordelene ved UVLED-lyskilde?
2 produceres ingen infrarøde stråler og ozon

Traditionelle kviksølvlamper genererer infrarøde stråler og udsender meget varme, som let kan beskadige varmefølsomme underlag. UVLED er en kold lyskilde, som effektivt kan forhindre underlaget i at krympe og deformere på grund af overophedning og har en bredere tilpasningsevne til materialet. Samtidig er UVLED anvendt til ultraviolet hærdning normalt ultraviolet lys med en længere bølgelængde, så der genereres ingen ozon under hærdningsprocessen, og et godt arbejdsmiljø kan opretholdes. Sammenlignet med den traditionelle kviksølvlampe er den sikrere og mere miljøvenlig.


3, lys straks op, elektronisk kontrol

UVLED behøver ikke at blive forvarmet som en kviksølvlampe, og det skal heller ikke altid være tændt for at opretholde lampens levetid og arbejdseffektivitet. UVLED kan straks tænde (slukke) for lampen, outputenergien kan også indstilles frit og kan automatisk justeres i henhold til enhedens hastighed, hvilket er meget energibesparende og enkelt og bekvemt at kontrollere.




4, lang levetid, lave vedligeholdelsesomkostninger

Levetiden for LEDUV-lamper kan nå mere end 10.000-50.000 timer, hvilket er mere end ti gange den for traditionelle kviksølvlamper, og lysdæmpningen er meget langsom, og levetiden påvirkes ikke af antallet af skift. Samtidig har LED-lyskilden intet kviksølv, ingen lampeskærm og andet tilbehør, så der er næsten intet behov for vedligeholdelse, hvilket reducerer vedligeholdelsesomkostningerne.

5. Høj fleksibilitet i brug og lille systemstørrelse

LED-lyskilde kan opdeles i punktlyskilde, linjelyskilde, overfladelyskilde, og det effektive bestrålingsområde kan tilpasses. Lyskildeudstyret er lille i størrelse, og belysningsenheden og tilhørende understøttende enheder er meget kompakte, hvilket eliminerer behovet for det store mekaniske installationsrum og rørledningskonstruktion tidligere. Denne funktion gør den tilpasselig til forskellige produktionsprocesser, og produktionsprocessen er mere effektiv.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy